https://www.eekhoutacademy.be/nascholingen

Wij komen met plezier een workshop organiseren in uw school of werkkring. Schrijfletters op een plezante manier aanbrengen bij kinderen, het kan!

Eekhout Academy werkt met ons samen. De voorgaande cursus (6/11/2019) was heel snel volzet. Ze overwegen een nieuw aanbod in te richten bij voldoende inschrijvingen. Hun wachtlijst kan je vinden via deze link

Wij organiseren ook regelmatig een workshop in onze eigen school te Oostkamp of Tielt. Heb je hierin interesse, schrijf je dan in op de doodle. Let op: geef je gewoon je naam op, dan kunnen we je niet verwittigen omdat we niet over je contactgegevens beschikken. Gebruik bij het intekenen dus je mailadres!

De Doodle is een vrijblijvende inschrijving waarbij je je voorkeur kan ingeven voor de locatie en het vormingsmoment (woensdagnamiddag- zaterdagvoormiddag of tijdens een vakantie). Wanneer een keuzelijst gevuld is met minimum 10 inschrijvingen zullen we je een mailtje sturen.

Een vorming kost 50€. Wanneer je daarna de map aankoopt krijg je een korting van 3€. Je ontvangt telkens een factuur en een  attest van deelname.