Waarom een 'gesloten' uitwisselingsplatform ?

Er zijn verschillende platformen waar materiaal gratis ter beschikking wordt gesteld. Maar onze oorspronkelijke werkbundel is hier niet geschikt voor vermits onze tekeningen vaak samengesteld werden met afbeeldingen en kleurplaten die we op internet haalden. Aangezien we het enkel in onze eigen klas gebruikten was er helemaal geen probleem (cfr. http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/auteursrechten-op-school ) maar openbaar delen is dat wel.

Daarenboven kan je door hier en daar tekeningen te plukken er niet meteen een eigen stijl in herkennen, wat op zich niet zo erg is, maar het oogt veel mooier als we een gemeenschappelijke en herkenbare stijl hebben.

Vandaar dat we als initiatiefnemers bereid zijn om te investeren -vooreerst met eigen middelen- in een professionele basis layout en leuke kindertekeningen die door Driedee graphics en design worden uitgewerkt.
Zo stellen we ons meteen in orde met copyright en auteursrechten en werd onze map een pareltje!

Bovendien willen we dat onze werkmap geen eindproduct is maar mede door alle leden van onze gedeelde (gesloten) Facebookgroep de start betekent van een steeds vernieuwend aanbod aan leuke tekeningen en versjes! 

Daarom kunnen alle leden hun ervaringen delen en eigen materiaal posten of aanvragen. Je kan feedback vragen aan de groep of je laten inspireren door het idee van iemand anders.

Daarnaast engageren wij ons om jullie reacties te lezen zodat we kunnen opmerken welke tekeningen erg aanspreken. Met onze inkomsten willen we nieuwe tekeningen of andere didactische hulpmiddelen die jullie wensen verder ontwikkelen.

Schrijf je de letter 'f' op jouw school op een andere manier?  Laat het ons weten en we kijken wat we kunnen doen!

Of laat via ons platform horen welke tekening je graag uitgewerkt zou zien en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt !