Word gratis lid van ons uitwisselingsplatform!

We hebben een gesloten facebookgroep opgericht om materiaal uit te wisselen. Deel ervaringen, vraag feedback en inspireer anderen met nieuwe ideeën, die vervolgens opnieuw uitgetekend worden in de stijl waarin deze bundel is samengesteld.

Laat via ons platform horen welke tekening je graag uitgewerkt zou zien en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt! Zo kan ook jouw map verder aangroeien.

Een persoonlijke code om je lidmaatschap voor dit platform aan te vragen krijg je bij het aankopen van de map. Ga naar de Facebookgroep 'Schrijf met heel je lijf uitwisselingsplatform' en doe een lidmaatschapsverzoek. Hierbij zal je gevraagd worden om je code in te vullen. 

De code kan je terugvinden in de map bij de rubriek 'extra's. Je kan hem maar één keer gebruiken en hij is persoonlijk. Blijkt hij toch in gebruik te zijn, stuur ons dan een mailtje en we kijken wat er fout liep.

Gooi je code niet weg, je hebt hem ook nodig wanneer je op de website digitale bestanden wil aankopen (onder de rubriek didactisch materiaal 'enkel voor leden').

Post je iets in onze gesloten groep, dan geef je automatisch toestemming om jouw idee te gebruiken. We vermelden met plezier je naam onder het letterversje wanneer het uitgewerkt wordt.

Je mag onze tekeningen gebruiken, maar ze niet doorgeven. Wie gratis kopieën wenst of jouw login wil gebruiken, kan je aansporen om zich lid te maken van onze groepZo groeit het project en onderhoudt het zichzelf. Als iedereen een klein beetje bijdraagt, kunnen we een groot aanbod realiseren.

Hoe en waarom we met een gesloten facebookgroep werken lees je bij de rubriek 'waarom'.

Veel plezier!