De prijs van de werkbundel: €48 (zonder verzendingskosten)

Half augustus komt onze werkbundel uit, die prachtig en duurzaam zal zijn. Hij bestaat uit een stevige ringmap met 5 tabbladen zodat je gemakkelijk kan terugvinden wat je zoekt: het theoretisch gedeelte, de korte klinkers, de lange klinkers, de tweeklanken, de medeklinkers. Daarnaast bevat hij ook een persoonlijk deel waarin je je eigen materiaal kan opbergen. We laten alles drukken op stevig papier zodat je de tekeningen ook kan ophangen aan de muur.

Wie lid wordt van het uitwisselingsplatform zal daarenboven de map verder kunnen aanvullen met nieuwe tekeningen die zullen gedeeld worden via dit platform!  Je map blijft dus aangroeien en jij hebt hier zelf een aandeel in als je dit wil, lees hiervoor meer...

Nu reeds reserveren 

We bestelden slechts een beperkte oplage. Heb je interesse om de bundel te kopen, dan kan je dit nu reeds regelen via de webwinkel. 

Betalen kan via PayPal, Bancontact n of op de rekening ‘Schrijf met je lijf'  BE20 1030 5745 1956 met vermelding van je naam. We maken een factuur voor je op van zodra je ons je gegevens (of die van je school of organisatie) doorstuurt via contact of via de webwinkel

Wat betaal je voor je lidmaatschap op ons uitwisselingsplatform?

Je kan geen lid worden van het 'schrijf met heel je lijf uitwisselingsplatform'  zonder het volgen van een vorming of het kopen van de werkbundel. We motiveren dit graag.

Onze werkwijze kunnen we het beste doorgeven via een vorming of workshop. Ook al ziet het idee er heel simpel uit, de ervaring leert dat je toch op heel wat elementen moet letten om tot een goed en juist resultaat te komen. Daarom is wat oefening vereist of toch minstens het doornemen van de theorie die werd uitgeschreven in de werkbundel.

Daarom hanteren we verschillende prijs categorieën:

  • Elke persoon die een betalende workshop volgt en daarbij de bundel aankoopt (met kortingsbon), krijgt één jaar gratis lidmaatschap aangeboden. Hiervoor ontvang je een persoonlijke code die je bij je aanvraag kan doorsturen. Wil je ons het volgende jaar blijven volgen dan betaal je een klein bedrag als lidgeld. (Afhankelijk van het aantal leden; hoe meer deelnemers, hoe goedkoper we dit kunnen aanbieden).
  • Heeft een organisatie jou een gratis workshop aangeboden? Dan hoor je bij die bijeenkomst of het lidgeld is inbegrepen of niet.
  • Wie de werkmap koopt vindt achteraan in de map ook een code om een jaar lang gratis lid te worden van ons uitwisselingsplatform.
Image