Image

De map kost €70 zonder verzendingskostenJe kan ervoor kiezen om de map af te halen in Brugge of Tielt.

De map bestaat uit een stevige ringmap met 5 tabbladen zodat je gemakkelijk kan terugvinden wat je zoekt: het theoretisch gedeelte, de korte klinkers, de lange klinkers, de tweeklanken, de medeklinkers. Daarnaast bevat hij ook een persoonlijk deel waarin je je eigen materiaal kan opbergen. We laten alles drukken op stevig papier zodat je de tekeningen ook kan ophangen aan de muur.

Wie lid wordt van het uitwisselingsplatform (waar nog materiaal gedeeld wordt) zal daarenboven de map verder kunnen aanvullen met nieuwe tekeningen die zullen gedeeld worden via dit platform!  Je map blijft dus aangroeien en jij hebt hier zelf een aandeel in als je dit wil, lees hiervoor meer...

Betalen kan via Bancontact of op de rekening ‘Schrijf met je lijf'  BE20 1030 5745 1956 met vermelding van je naam. Je ontvangt een factuur bij elke aankoop.

Je kan geen lid worden van het 'schrijf met heel je lijf uitwisselingsplatform'  zonder de aankoop van de werkbundel. We motiveren dit graag.

Onze werkwijze kunnen we het beste doorgeven via een vorming of workshop. Ook al ziet het idee er heel simpel uit, de ervaring leert dat je toch op heel wat elementen moet letten om tot een goed en juist resultaat te komen. Daarom is wat oefening vereist of toch minstens het doornemen van de theorie die werd uitgeschreven in de werkbundel.

Wie de werkmap koopt, steunt hierbij het project en ontdekt onze visie. Vandaar dat we je graag belonen met een gratis lidmaatschap op ons uitwisselingsplatform.