Als je op onze gesloten facebookgroep iets post geef je automatisch de toestemming om het te laten kopiëren en door te geven aan andere leden van deze blog. Doorgeven aan personen die geen deel uitmaken van deze groep is niet toegestaan.

Ook onze tekeningen mag je enkel voor je eigen klas gebruiken. Mensen die gratis kopies wensen of jouw login willen gebruiken kan je aansporen om deel uit te maken van onze groep vanuit het idee dat het project dan groeit en zichzelf onderhoudt ipv doodbloedt. Als iedereen een klein deeltje bijdraagt zullen we een groot aanbod kunnen realiseren.

Zorg er ook voor dat je het zelf getekend hebt: stuur enkel een schets, kindertekening of foto (met toestemming van de betrokkene) door of gebruik fotomateriaal dat gelabeld is voor hergebruik.

Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je post: wij kunnen onmogelijk nagaan of iets met of zonder toestemming van de auteur/illustrator is gepost en zullen bij problemen dan ook steeds doorverwijzen naar wie dit postte.

Als je feedback geeft vragen we je dit op een opbouwende manier te doen.
Reacties die niet goed vallen, halen we weg om de kwaliteit van deze blog zo hoog mogelijk te houden. Idem voor alle reacties die niets met deze groep te maken hebben, respectloze taal en kwetsende opmerkingen.

Laat via onze facebookgroep zien en horen welke tekening je graag zou uitgewerkt zien en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt !