Webinar

Ik miste jullie webinar, kan ik dit ergens terugvinden om te herbekijken?

Helaas niet, vermits mensen online zichtbaar zijn en vragen kunnen stellen, nemen wij dit omwille van de privacywetgeving niet op. 

Wanneer gaat een volgend webinar door? 

Volg de Facebookpagina 'Schrijf met heel je lijf' om op de hoogte te blijven van onze initiatieven of bezoek regelmatig de home pagina van deze website. 

Image
Hoe zien jullie letters eruit?

We kiezen er bewust voor om elke letter te laten starten met een ophaal en te eindigen met een ophaal. Zo wordt het schrijfspoor automatisch gevormd bij het verbinden van de letters.

(Klik op de foto voor een grotere weergave)

Image
Kan ik deze letters combineren met mijn huidige schrijfmethode?

Werk je reeds met een bestaande methode, dan vind je wellicht in ons aanbod wat je nodig hebt. We lieten verschillende stijlen ontwikkelen die aansluiten bij bv. methode D'Haese, Karakter, Ik pen...

Hou voor ogen dat het doel van een schrijfmethode is: vlot, vloeiend en leesbaar kunnen schrijven. Durf een oude visie los te laten om een nieuwe te laten binnensijpelen. 

(Klik op de foto voor een grotere weergave)

Image
Hebben jullie werkboekjes?

Neen, wij beschikken niet over werkboekjes.

Hierdoor kan je de volgorde waarin je de letters aanbrengt zelf kiezen en heb je de keuze hoe je het schrijven wil inoefenen: op een krijtbord, op losse blaadjes, in een tekenblok, in een zelfgemaakt bundeltje, enz...  

Sommige mensen gebruiken nog hun 'oude' werkboekjes, anderen maakten nieuwe en postten dit op ons uitwisselingsplatform voor leden. M.a.w. onze werkwijze is niet gekoppeld aan het aankopen van dure materialen. 

 

 

ImageImage
kunnen we een zichtzending krijgen?

Zichtzendingen sturen we niet omdat wij verstandig moeten omgaan met onze voorraad. Een zichtzending die niet terugkeert, een beschadigde of gebruikte terugzending... kunnen wij ons niet permitteren. We zijn twee leerkrachten die onze eigen middelen in dit project stoppen vanuit een passie en overtuiging en moeten dus wikken en wegen waarin we investeren.
We zijn ervan overtuigd dat je voldoende info kan vinden op onze website en Facebookpagina. Je kan ook regelmatig een webinar volgen om meer over onze aanpak te horen.